Rent a Roof

Via de optie Systeembeveiliging zet je dit aan voor in ieder geval je opstartschijf, gewoonlijk C, via de knop Configureren. In het rechterdeel van het scherm in de onderstaande afbeelding zet je de optie aan en bepaal je het maximale schijfgebruik.

waar kan ik dll-bestanden op mijn computer vinden?

Zo kun je goed nakijken welke opties er actief zijn. Verwijder de vinkjes bij aanpassingen/programma’s die je als ongewenst beschouwt of keur de aanpassing op een andere manier af. Vervolgens kan het PST-gegevensbestand nog worden opgegeven.

Windows 11 Terugzetten Naar Windows 10? Dit Is Hoe!

Op deze manier kun je tegenwoordig ook de opgedrongen Windows-apps verwijderen, wat zoals gezegd weer wat opstarttijd scheelt. Bij Windows 10 zijn deze twee opties samengevoegd in een functie. Wat mfplat.dll bij Windows 10 ‘opnieuw instellen’ wordt genoemd. Wanneer je Windows 10 gaat herstellen door gebruik te maken van de optie “Windows 10 opnieuw instellen”kan ervoor gekozen worden om de persoonlijke bestanden te behouden of te verwijderen.

  • Tegelijkertijd kunt u programma’s die u niet meer nodig hebt verwijderen in de instellingen (Windows-logotoets + I) in Apps & Features.
  • Als het installatiepromptvenster niet beschikbaar is, gaat u naar stap 2.
  • Voor computers bevat het de nieuwste versie van het Windows-besturingssysteem en de nieuwste stuurprogramma’s.
  • Die voert je naar een website alwaar je een ‘refresh tool’ kunt downloaden.

Je PC gaat dan automatisch naar het Recovery-scherm of Advanced Boot Options en vanuit hier kun je de bovenstaande schone installatie wederom uitvoeren. Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

Wat Kun Je Met De Gratis Postnl App En Hoe Gebruik Je Hem?

Je kunt in deze stap overigens ook kiezen om alleen Windows te resetten, maar je data wel te behouden. Hiervoor moet Windows op een aparte harde schijf of schijfpartitie staan. Tot slot zijn er een aantal stappen die je altijd moet doorlopen voordat je je PC overhoop gooit. Maakt bijvoorbeeld altijd een back-up van alle data die je wilt behouden.

Controle: Maakt Mijn Windows 10 Computer Herstelpunten?

Klik op het herstelpunt dat u wilt terugzetten. Heeft het herstellen van Windows 10 ook niet het gewenste effect, dan kan als laatste redmiddel nog geprobeerd worden om Windows naar de fabrieksinstellingen terug te zetten .

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!